Blog

Blog

 

Gezond en fit blijven op vakantie

Yes, het is (bijna) vakantie! De tijd van lekker genieten van je vrije tijd, de zon, zee, je gezin en van lekker eten. Tijdens de vakantie is het verleidelijk om de teugels volledig los te laten, want je bent tenslotte op vakantie.

 

Bewust eten

Bewust eten Eet jij bewust? Maak jij bewust de keuze om goede voedingsstoffen te eten of pak jij zomaar iets en stop jij gedachteloos je eten naar binnen? We zijn allemaal druk en gunnen onszelf niet altijd de tijd om rustig en ongestoord te eten.

 

Start in kleine stapjes met goede gewoontes; stop met diëten!

We hebben de afgelopen jaren veel verschillende diëten de revue zien passeren. We zagen onder andere Atkins, Montignac, Dr. Frank, Paleo, Herbalife, Sonja Bakker, Cambridge en het koolhydraatarm dieet. Daarbij hebben we tegenwoordig een overvloed aan sportscholen, persona...

 

Is suiker echt verslavend?

Wat is suiker eigenlijk? Suiker valt onder de koolhydraten. Koolhydraten zijn net als eiwitten en vetten macronutriënten. Dit zijn voedingsstoffen waar we het meeste energie uit halen. Ze leveren energie aan ons lichaam waardoor we optimaal kunnen functioneren.

 

Verbeter je leefstijl, verbeter je weerstand

Je leefstijl verbeteren. Het klinkt makkelijk maar hoe doe je het? En waarom is dit zo belangrijk? Ziek zijn is geen pretje. We kunnen het niet altijd voorkomen maar we kunnen wel zorgen voor een goede weerstand. Want een goede weerstand remt bacteriën en doodt virussen.

© 2022 chAnge voeding & lifestyle
Website door Linqq