Afvallen met persoonlijke begeleiding op maat

Afvallen met persoonlijke begeleiding op maat

Afvallen met persoonlijke begeleiding op maat

We starten met een intakegesprek en na dit gesprek houd je gedurende een paar dagen een voedingsdagboek bij, zodat wij beiden een goed inzicht krijgen in wat, hoeveel en wanneer je eet en drinkt. Ik analyseer jouw voedingsdagboek uitgebreid en geef je daarna persoonlijke adviezen om je voedingsgewoontes te verbeteren.

Bij het eerste consult bespreken we de analyse, je wensen, doelen, verwachtingen, eet- en leefgewoonten, beweegpatroon en medische geschiedenis. Zo krijg ik een duidelijk beeld van wie jij bent. Aan de hand van deze gegevens stel ik een voedingsadvies op dat zo goed mogelijk op jou aansluit. Hiermee kun je direct aan de slag en werken we er naartoe om je doelen te behalen en een gezond gewicht te bereiken.​

Tijdens de vervolgconsulten leer je wat gezonde en ongezonde voeding is en waarom iets gezond of ongezond is. In de toekomst kun je zo zelf bewuste en gezonde keuzes maken. Onderwerpen die aan bod komen tijdens de consulten zijn; de stofwisseling, informatie over voedingsstoffen, hoe verleidingen te weerstaan, e-nummers en hoe de voedingsindustrie jou probeert te beïnvloeden. Daarnaast gaan we aan de slag met jouw gedrag en gewoontes. Het veranderen van gedrag en gewoontes is erg moeilijk om in je eentje te doen. Ik help je hierbij en motiveer je om door te gaan gedurende het hele traject. Ik geef je inzicht in je eigen valkuilen, zodat de kilo’s die je hebt verloren er in de toekomst niet meer aankomen.

Het pakket bestaat uit:

  • Intakegesprek waarin we jouw huidige leefstijl bespreken en afstemmen welke doelen jij graag wil behalen (60 minuten)
  • Voedingsanalyse (op basis van je voedingsdagboek)
  • 8 vervolgconsulten van 45 minuten (met meting van gewicht, BMI en middelomtrek)
  • Feedback over voedingsstoffen die je te kort komt en met welke voedingsmiddelen je deze weer op peil krijgt
  • Advies over welke ongezonde voedingsmiddelen je kunt vervangen door gezondere voedingsmiddelen
  • Meerdere gezonde recepten om uit te proberen
  • Intensieve persoonlijke begeleiding en coaching

Jouw investering

€ 340Inclusief 21% BTW

Neem contact op

« terug naar het overzicht

© 2022 chAnge voeding & lifestyle
Website door Linqq