Meer energie met een gezond voedingspatroon

Meer energie met een gezond voedingspatroon

Meer energie met een gezond voedingspatroon

Eet je voldoende en gevarieerd? Heb jij allerlei vage klachten? Krijg je de juiste voedingstoffen (vitaminen, mineralen, eiwitten, koolhydraten, vetten, vezels) binnen om gezond te blijven en je energiek en fit te voelen? Om echt fit te zijn is een juist voedingspatroon noodzakelijk.

Meten is weten! Je houdt een aantal dagen een voedingsdagboek bij, zodat wij beiden een duidelijk beeld krijgen van wat jouw eetgewoontes zijn. Ik analyseer jouw voedingsdagboek uitgebreid en geef je persoonlijke adviezen om je voedingsgewoontes te verbeteren. Zo kunnen we samen toe werken naar een gezonder eetpatroon voor jou.

Bij het eerste consult bespreken we de analyse van jouw voedingsdagboek en wat precies jouw doel is van het coachingstraject. Wat wil jij veranderen en wat heb je hier wel en niet voor over. Dit is maatwerk. We gaan samen op zoek naar wat voor jou nodig is en naar een voor jou passend voedingspatroon.

Tijdens dit programma staat bewustwording centraal en leer je veel over voeding. In de toekomst kun je zo zelf de gezondste keuzes maken.

Daarnaast gaan we aan de slag met jouw gedrag en gewoontes. Het veranderen van gedrag en gewoontes is erg moeilijk om in je eentje te doen. Daar kan ik je als voedingscoach bij helpen. Ik motiveer jou om door te gaan gedurende het hele coachingstraject, ook als het even minder gaat. Ik geef je inzicht in je eigen valkuilen, zodat jouw gezonde eetpatroon niet tijdelijk maar blijvend is.

 

Het pakket bestaat uit

  • Intakegesprek waarin we jouw huidige leefstijl bespreken en afstemmen welke doelen jij graag wilt behalen (60 minuten)
  • Voedingsanalyse (op basis van je voedingsdagboek)
  • 4 vervolgconsulten van 40 minuten
  • Feedback over voedingsstoffen die je te kort komt en met welke voedingsmiddelen je deze weer op peil krijgt
  • Advies over welke ongezonde voedingsmiddelen je kunt vervangen met gezondere voedingsmiddelen
  • Meerdere gezonde recepten om uit te proberen
  • Intensieve persoonlijke begeleiding en coaching

Jouw investering

€ 185Inclusief 21% BTW

Neem contact op

« terug naar het overzicht

© 2022 chAnge voeding & lifestyle
Website door Linqq