Over mij

Over mij

Altijd ben ik al bezig geweest met lekker en gezond eten. Ondanks dat ik gezond at, heb ik lange tijd vage buikklachten gehad. In 2014 werd bekend dat ik een glutenintolerantie heb. Ik ben me toen gaan verdiepen in voeding en heb mijn voedingspatroon aangepast. Hierdoor verdwenen mijn klachten in korte tijd en werd mijn huid weer mooier en steviger, doordat de voedingsstoffen weer goed opgenomen konden worden.

Mijn interesse in voeding en hoe mensen eten en leven groeide en ik ben me hierin meer gaan verdiepen en scholen en er ging een wereld voor me open. Het heeft mij vooral geleerd dat het belangrijk is om te kijken waarom je eet om blijvend een gezond voedingspatroon te ontwikkelen en om een gezond gewicht te behouden. Ook heb ik geleerd dat bewust leven hier een grote invloed op heeft. Veel lichamelijke processen worden beïnvloed door voeding en leefstijl en dat veel lichamelijke klachten verminderd en soms geheel verholpen kunnen worden door het juiste voedings- en leefpatroon.

Bij chAnge voeding en lifestyle coaching gaan we samen op zoek naar waarom je eet zoals je eet. Bewustwording en je patronen herkennen is hierbij heel belangrijk. Op deze manier kunnen we toewerken naar een gezonder voedings- en leefpatroon wat je vol kunt houden. Ik laat je ook ervaren dat gezond eten erg lekker kan zijn en dat je, naast het bereiken van een passend gewicht, jezelf ook fitter en beter gaat voelen. Met een paar aanpassingen kan vaak al een goed resultaat geboekt worden! Persoonlijke begeleiding vind ik erg belangrijk. Daarom gaan we samen op zoek naar een voedingspatroon dat past bij jouw levensstijl.

Het inspireren van mensen om gezonder te eten en leven en inzichten te geven hoe dit te bereiken; daar word ik oprecht blij van. Het mooiste van mijn werk is om te zien dat mensen echt stappen zetten naar een gezondere levensstijl, beter in hun vel zitten en meer energie hebben.

Wil je graag blijvend afvallen, gezonder leven of specifieke klachten aanpakken? Neem dan contact met me op. Iedereen verdient het om fit en energiek te zijn. Ik help jou daar graag bij.

Angeline van der Meulen
Voeding en lifestyle coach

© 2022 chAnge voeding & lifestyle
Website door Linqq