Gekruide spareribs van de barbecue

Gekruide spareribs van de barbecue

 

 

 

 

 

 

Wat heb je nodig voor 4 personen:

  • 1 kg dikbevleesde spareribs
  • 3 tenen knoflook
  • 1 eetlepel versgeraspte gember
  • 1 theelepel chilisaus
  • 4 eetlepels donkere sojasaus
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 lente-uitjes
  1. Snijd de ribben los (of laat dit de slager doen) en leg ze in een schaal
  2. Meng alle ingrediënten, behalve de lente-ui, en giet deze marinade over de spareribs
  3. Schep goed om en dek dit af en zet minimaal 6 uur in de koelkast
  4. Steek de barbecue aan een gril de ribben en keer ze regelmatig om en bestrijk met de marinade
  5. Snijd ondertussen de lente-ui fijn
  6. Leg de spareribs op een mooie schaal en strooi de lente-ui erover.

Lekker met een zomerse salade!

Naar het overzicht

© 2020 chAnge voeding & lifestyle
Website door Linqq