Glutenvrij brood van noten en zaden

Glutenvrij brood van noten en zaden

 

 

 

 

 

 

Wat heb je nodig voor 1 brood:

  • 100 gram gemengde noten
  • 100 gram lijnzaad
  • 100 gram zonnebloempitten
  • 100 gram pompoenpitten
  • 100 gram chiazaad
  • 2 eetlepels rozijnen
  • 5 eieren
  • 3 eetlepels kokosolie
  1. Verwarm de oven voor op 160 graden
  2. Smelt de kokosolie
  3. Bekleed een klein bakblik met bakpapier
  4. Doe de noten in de keukenmachine en hak ze even. Laat ze redelijk grof
  5. Voeg lijnzaad, zonnebloem- en pompoenpitten, chiazaad, eieren en kokosolie toe en meng goed door elkaar.
  6. Spatel de rozijnen door het mengsel
  7. Giet in het bakblik en bak 1 uur in het midden van de oven gaar
  8. Laat het brood afkoelen voordat je het in dunne plakjes snijdt
  9. Vries een deel in en bewaar wat je de komende dagen wil eten in de koelkast

 Lekker met oude kaas!!

 

 

 

Naar het overzicht

© 2020 chAnge voeding & lifestyle
Website door Linqq