Glutenvrij brood van noten en zaden
Wat heb je nodig voor 1 brood:
- 100 gram gemengde noten
- 100 gram lijnzaad
- 100 gram zonnebloempitten
- 100 gram pompoenpitten
- 100 gram chiazaad
- 2 eetlepels rozijnen
- 5 eieren
- 3 eetlepels kokosolie
- Verwarm de oven voor op 160 graden
- Smelt de kokosolie
- Bekleed een klein bakblik met bakpapier
- Doe de noten in de keukenmachine en hak ze even. Laat ze redelijk grof
- Voeg lijnzaad, zonnebloem- en pompoenpitten, chiazaad, eieren en kokosolie toe en meng goed door elkaar.
- Spatel de rozijnen door het mengsel
- Giet in het bakblik en bak 1 uur in het midden van de oven gaar
- Laat het brood afkoelen voordat je het in dunne plakjes snijdt
- Vries een deel in en bewaar wat je de komende dagen wil eten in de koelkast
Lekker met oude kaas!!