(Glutenvrije) pastasalade met zongedroogde tomaat en spinazie

(Glutenvrije) pastasalade met zongedroogde tomaat en spinazie

 

 

 

 

 

 

Wat heb je nodig voor 4 personen:

  • 500 gram pasta (farfalle, penne of fusilli)
  • 3 lente-uitjes
  • 400 gram spinazie
  • 1 potje zongedroogde tomaten
  • 50 gram pijnboompitten
  • 1 eetlepel verse oregano

Voor de dressing:

  • 60 ml olijfolie
  • 2 tenen knoflook
  • chilipoeder
  • peper
  1. Kook de (glutenvrije) pasta al dente en spoel af met koud water
  2. Rooster de pijnboompitten
  3. Snijd de lente-uitjes in ringen, de spinazie (steeltjes verwijderen) en de zongedroogde tomaten in reepjes
  4. Snijd de knoflook fijn en maak de dressing door de olijfolie, knoflook, en peper samen te voegen. Voeg wat chilipeper naar smaak toe en roer goed door.
  5. Doe de pasta in een schaal en voeg de lente-ui, spinazie, oregano en zongedroogde tomaatjes toe.
  6. Schenk de dressing door de salade en voeg de pijnboompitten toe.
  7. Schep alles goed door elkaar.

Lekker als lunch of als bijgerecht!

Naar het overzicht

© 2020 chAnge voeding & lifestyle
Website door Linqq