Groene asperges met balsamicoazijn

Groene asperges met balsamicoazijn

 

 

 

 

 

 

Wat heb je nodig:

  • 1 bundeltje groene asperges
  • 2 tenen knoflook
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels Parmezaanse kaas (vergeraspt)
  • Peper
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Snijd de droge onderkant van de asperges
  3. Leg de asperges in de ovenschaal
  4. Bestrooi met wat peper
  5. Snijd de knoflook fijn en strooi deze over de asperges
  6. Giet de balsamicoazijn en de olijfolie erover
  7. Verdeel de Parmezaanse kaas erover en zet de schaal 25 minuten in de oven

Geniet ervan!

Naar het overzicht

© 2020 chAnge voeding & lifestyle
Website door Linqq