Havermouttaartje met pindakaas, banaan en walnoten
Wat heb je nodig voor 2 personen:
- 100 gram havermout (glutenvrij)
- 1 eetlepel lijnzaad
- 1 eetlepel honing
- 2 eetlepels pindapasta (van 100% pinda)
- ½ theelepel bakpoeder
- 150 ml amandelmelk
- 2 bananan
- 2 eetlepels walnoten
- Kaneel
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Meng het lijnzaad met 2 eetlepels water
- Doe de havermout, lijnzaad, honing, pindapasta, bakpoeder en amandelmelk in een keukenmachine en meng dit even
- Giet het in de 2 ovenvaste schaaltjes
- Snijd de bananen in dunne plakjes en verdeel over de schaaltjes
- Garneer met de walnoten en strooi er wat kaneel over
- Bak 30 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden
Enjoy!