Havermouttaartje met pindakaas, banaan en walnoten

Havermouttaartje met pindakaas, banaan en walnoten

 

 

 

 

 

 

Wat heb je nodig voor 2 personen:

  • 100 gram havermout (glutenvrij)
  • 1 eetlepel lijnzaad
  • 1 eetlepel honing
  • 2 eetlepels pindapasta (van 100% pinda)
  • ½ theelepel bakpoeder
  • 150 ml amandelmelk
  • 2 bananan
  • 2 eetlepels walnoten
  • Kaneel
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Meng het lijnzaad met 2 eetlepels water
  3. Doe de havermout, lijnzaad, honing, pindapasta, bakpoeder en amandelmelk in een keukenmachine en meng dit even
  4. Giet het in de 2 ovenvaste schaaltjes
  5. Snijd de bananen in dunne plakjes en verdeel over de schaaltjes
  6. Garneer met de walnoten en strooi er wat kaneel over
  7. Bak 30 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden

Enjoy!

Naar het overzicht

© 2020 chAnge voeding & lifestyle
Website door Linqq