Rijstnoedels met kip, paprika en broccoli

Rijstnoedels met kip, paprika en broccoli

 

 

 

 

 

 

Wat heb je nodig voor 3 personen:

  • 450 gram kippendijfilet
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 stronk broccoli
  • 1 bakje kastanjechampignons
  • 2 lenteui
  • 2 tenen knoflook
  • 2 cm verse gember
  • 2 eetlepels sesamolie
  • 3 eetlepels sojasaus (Go-Tan = glutenvrij)
  • ½ eetlepel chilisaus (AH = glutenvrij)
  • 4 nestjes van Thaise fairtrade rijstnoedels (AH = glutenvrij)
  1. Zet een pan water op het vuur voor de rijstnoedels
  2. Snijd de kippendijfilet in blokjes
  3. Snijd de paprika in reepjes, broccoli in roosjes, lenteui in reepjes en de champignons in vieren
  4. Snijd de knoflook en gember fijn
  5. Meng in een schaaltje de gember, sesamolie, sojasaus en chilisaus
  6. Doe wat olijfolie in een wok en bak de kip.
  7. Voeg de groenten toe en bak even mee.
  8. Doe de noedels ondertussen in het kokende water, zet het vuur uit en laat 2 minuten staan
  9. Voeg de knoflook bij de kip en groenten en voeg daarna de saus van gember, sesamolie, soja- en chilisaus toe.
  10. Giet de noedels af, laat uitlekken en meng door de kip en groenten.

Een snelle maaltijd bomvol vitaminen!

Naar het overzicht

© 2020 chAnge voeding & lifestyle
Website door Linqq